Τ. Δουβίκας: Ονειρεμένο ντεμπούτο…

Εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού του Βόλου με τον Ατρόμητο ήταν αναμφίβολα ο Τάσος Δουβίκας. Ο νεαρός επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 77’ και αυτός που κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Μπαριέντος να σκοράρει στο 93’ από την «άσπρη βούλα» και να βάζει το κερασάκι στη νίκη του Βόλου.
Σε δηλώσεις του ο Τάσος Δουβίκας τόνισε: «Χάρηκα πολύ για τη νίκη της ομάδας. Πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους στο ξεκίνημα της σεζόν. Μας βοήθησε πολύ το γκολ, που πετύχαμε, κερδίσαμε δίκαια και κρατάμε την προσπάθεια όλης της ομάδας.
Ήταν η ευκαιρία που έψαχνα, γιατί τις δύο προηγούμενες περιόδους δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το ντεμπούτο μου με την ομάδα του Βόλου ήταν ονειρεμένο.
Μας βοήθησε πολύ η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο αντίπαλος και μετά το γκολ που πετύχαμε, είμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε.
Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και σ’ αυτό μας βοήθησαν και οι δύο προπονητές. Τόσο ο κ. Τσιώλης, που μας έμαθε πολλά πράγματα, όσο και ο κ. Λόπες. Πιστεύω, πως έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις