Βελιτζέλος: «Στη μοίρα μας φέτος»

«Είναι και στη μοίρα μας φέτος που το μισό λάθος στοιχίζει» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βελιτζέλος μετά τη λήξη του αγώνα με την Φαρκαδόνα, όπου η Νίκη ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας. Παράλληλα ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως δεν μένει κάτι άλλο πλην της συνεχούς προσπάθειας ώστε την περαιτέρω βελτίωση, η οποία ήδη φαίνεται. Αναλυτικά:

«Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο προηγούμαστε και δεν καταφέρνουμε να το “κλειδώσουμε” στις φάσεις που δημιουργούμε μετά το γκολ. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε διάρκεια παιχνιδιού, απ’ όσα έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο, εκτός από κάποια σουτ και κάτι γεμίσματα που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε αρκετά καλά τους χώρους. Ο αντίπαλος προσπάθησε να γεμίσει την περιοχή μας με ψηλά κορμιά και γεμίσματα. Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και αυτή την κατάσταση, αλλά όταν δεν έχεις καταφέρει να τελειώσεις το παιχνίδι μ’ ένα σκορ ασφαλείας, δυστυχώς κάποιες φορές το πληρώνεις. Είναι και στη μοίρα μας φέτος που το μισό λάθος στοιχίζει. Έγινε ένα γέμισμα, από δική μας κεφαλιά πήγε σε χώρο που βρίσκονταν αντίπαλος και ισοφαριστήκαμε. Για άλλη μία φορά φεύγουμε μ’ ένα μη θετικό αποτέλεσμα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, πέρα από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Πρέπει να παλέψουμε με τη μοίρα μας και το κακό μας εαυτό σε ορισμένα σημεία.

Σίγουρα είμαστε βελτιωμένοι, σίγουρα δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, κοιτάζουμε το παιχνίδι της Τετάρτης ώστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στο βαθμό που μπορούμε».

aivazoglou-782

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις