Ραντεβού με την ιστορία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (21:00) τη Μπενφίκα στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και θέλει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Όλοι συμφωνούν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της νοκ άουτ αναμέτρησης, αλλά στον Δικέφαλο του Βορρά είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να περάσουν το μεγάλο εμπόδιο της Μπενφίκα για να φτάσουν στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς τον Νινούα, ενώ άφησε εκτός τους Ροντρίγκο, Μάτος, Λύρατζη, Αουγκούστο και Ζαμπά.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με 3-4-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη. Σε ρόλο μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Κρέσπο και Γιαννούλης.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί, με τους Τζόλη και Πέλκα σε υποστηρικτικό ρόλο δίπλα στον Άκπομ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Από την άλλη, ο Ζόρζε Ζέσους φαίνεται ότι θα επιλέξει να ξεκινήσει τους Βλαχοδήμο, Αλμέιδα, Βερτόνχεν, Ντίας, Ταβάρες, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Σίλβα, Πίζο, Έβερτον και Σεφέροβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπορς και Λουπ και τέταρτο τον Ντάνκερτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις