Ανακοίνωσε Ροδολάκη, Τσιαπράζη και Ευαγγελινό ο Ολυμπιακός Βόλου

H Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους Ευάγγελο Ευαγγελινό, Σταύρο Ροδολάκη και Νίκο Τσιαπράζη.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:Έναρξη συνεργασίας με Σταύρο Ροδολάκη 

“Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Ροδολάκη.

Ο Σταύρος Ροδολάκης έχει γεννηθεί στις 4/6/1987 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2-3 και έχει ύψος 1.88. Έχει αγωνιστεί σε Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, Θεσσαλικό, Κατηχώρι και Ελευθεριακό.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης καλωσορίζει τον Σταύρο στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Έναρξη συνεργασίας με  Νίκο Τσιαπράζη

Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Τσιαπράζη.

Ο Νίκος Τσιαπράζης αγωνίζεται ως small forward και έχει ύψος 1.90. Έχει γεννηθεί στις 14/2/2002 και έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στον Ολυμπιακό Βόλου, όπως και στον Αιολικό.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Έναρξη συνεργασίας με Ευάγγελο Ευαγγελινό 

Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ευάγγελο Ευαγγελινό.

Ο Ευάγγελος Ευαγγελινός έχει γεννηθεί στις 15/8/2001 και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, έχοντας ύψος 1,89. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της ΑΕΣ Ανάληψης και σε ηλικία 14 ετών έπαιξε για πρώτη φορά στο ανδρικό τμήμα, αποτελώντας τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο μέλος της ομάδας στην πορεία της στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τον Ευάγγελο και του εύχεται πολλές επιτυχίες.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις