Τα ονόματα των προπονητών που ακούγονται για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την αποχώρηση του Περικλή Αμανατίδη από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με διάφορους προπονητές και άμεσα, τις προσεχείς μέρες, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, θα υπάρξει συμφωνία και θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού.
Πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να συζητούν με τον Δημήτρη Αρναούτη, που πέρυσι δούλεψε στον Ιωνικό, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Αχαρναϊκό, ΠΑΟ Ρούφ, Εθνικό και Βύζαντα Μεγάρων. Το όνομα του Αρναούτη είχε ακουστεί και φέτος το καλοκαίρι, πριν η διοίκηση προχωρήσει στη σύναψη συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».
Επίσης, ακούγεται το όνομα του Ηλία Φυντάνη, ενός έμπειρου τεχνικού με θητεία σε αρκετές ομάδες, Κερατσίνι, Αίαντα Σαλαμίνας, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, Βύζαντα, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Ιάλυσο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Λάρισα, στην οποία κάθισε στον πάγκο σε 17 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ.
«Παίζει» ακόμη και το όνομα του Στέφανου Ξηροφώτου, του Βολιώτη τεχνικού, ο οποίος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Πύρασο, Νίκη Βόλου, ΑΟ Σελλάων και Βόλο στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις