S.L. 2: Όρισε ημερομηνία κλήρωσης και έναρξης – Η φαρσοκωμωδία άρχισε με μη δήλωση συμμετοχής Πλατανιά!

Η Super League 2 θέλοντας να προλάβει εξελίξεις και να φέρει τις ομάδες της Football League προ τετελεσμένων γεγονότων όρισε κλήρωση πρωταθλήματος στις 24 Σεπτεμβρίου και έναρξη έναν μήνα αργότερα.

Η “κωμωδία” της SL2 άρχισε πριν καν οριστεί η κλήρωση και η έναρξη καθώς ο Πλατανιάς δεν πλήρωσε το παράβολο συμμετοχής στην κατηγορία εντός των χρονικών ορίων που είχε ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Το παράλογο της υπόθεσης είναι πως οι ομάδες που αποτελούν και το Δ.Σ. της Λίγκας, αποφάσισαν πως τη νέα σεζόν θα προβιβαστούν από τη Football League τέσσερις ομάδες, αυξάνοντας τον αριθμό της κατηγορίας σε 14. Τώρα αν η Football League κάνει μία προκήρυξη που θα λέει πως την επόμενη σεζόν θα ανέβουν 8 ομάδες, τη σύγκρουση πρέπει να λύσει η Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που δεν πληρωθεί το παράβολο του Πλατανιά, τότε τη θέση του παίρνει ο Διαγόρας. Παράλληλα, εάν κάποια ΠΑΕ δηλώσει αδυναμία συμμετοχής, τότε η θέση θα καλυφθεί από ομάδα της FL.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση.

2. Η κλήρωση αυτού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19 θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία σε επόμενο έγγραφο.

3. Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020.

4. Πρόταση του δ.σ. είναι ο προβιβασμός δυο (2) ομάδων στην Super League 1 και ο υποβιβασμός ισάριθμων (2) στην Football League.

5. Το πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Θα προβιβαστούν τέσσερις (4) από την Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις