Σπουδαίο “διπλό” για Δάφνη 2-1 τον Πανιώνιο

Το πρώτο τρίποντο της χρονιάς πανηγύρισε η Δάφνη και μάλιστα εκτός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο με 1-2 στο πρώτο της εκτός εδρας παιχνίδι της. Σκόρερ για τους νικητές οι Σιαμέτης (44′) και Δεμίρης στο (50′), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε με κεφαλιά στο 64′ ο Καραγεώργος.
Στο πρώτο μέρος…

…ο Πανιώνιος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γ. Μπασδάνη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χατζηβασιλείου. Η απάντηση των φιλοξενουμένων δεν άργησε να έρθει και στο 8′ ο Σιαμέτης ξεμαρκαρίστηκε εκτός περιοχής έκανε το δυνατό σουτ, όμως είδε τον Καγιάννη να διώχνει εντυπωσιακά με το ένα χέρι στην δεξιά γωνιά του. Το παιχνίδι φάνηκε πως αποκτούσε ρυθμό εξ’ αρχής και στο 12′ και πάλι ο Γ. Μπασδάνης έφτασε κοντά στο γκολ, όταν βρέθηκε μόνος από τα αριστερά σούταρε όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
0-1 με Σιαμέτη και έξαλλοι πανηγυρισμοί.
Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα πηγαίναν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ ο Σιαμέτης, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και αφού πρώτα πέρασε και τον Καγιάννη πλάσαρε σε κενή εστία γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλά από όλη την ομάδα.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια, όμως στάθηκε άτυχος καθώς στο 46′ ο Μαρούφ, από κοντά έστειλε με προβολή την μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι με την συμπλήρωση 50′ στην συνάντηση έκανα δύο τα τέρματα τους με τον Δεμίρη να επωφελείται την κόντρα ανάμεσα σε Καγιάννη και Ευαγγελό, πλασάροντας εύκολα προ κενής εστίας για το 0-2. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω όμως και στο 64′ έφτασαν στην μείωση του σκορ με κεφαλιά του Καραγεώργου έπειτα από σέντρα του Νικούδη από τα αριστερά. Στην συνέχεια της αναμέτρησης, οι ομάδα
των Αγ. Αναργύρων δεν αμύνθηκε αλλά απώλεσε σπουδαίες ευκαιρίες με Σιαμέτη στο 68′ και Δεμίρη στο 72′ όμως ο Καγιάννη κρατούσε την ομάδα του με νύχια και με δόντια στο ματς. Χωρίς όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Δημητριάδη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Εμμανουήλ δέχτηκε την απευθείας κόκκινη για εξύβριση στον α’ βοηθό Κόκκαλη.
Συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Νικούδης (75′ Λυρίτσης), Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος, Εμμανουήλ, Μοσχούδης, Καραγεώργος, Κ. Μπασδάνης, Πέτσης (53′ Βαϊτσης), Ανγκόλι (60′ Μαστακούλης), Μαρούφ.
ΔΑΦΝΗ: Χατζηβασιλείου, Παπανίκος, Βλαχάβας, Χιώτης, Τσάτσος, Τσόντσορας,Παπαστεργίου, Γιούργας( 88′ Λούκας), Σιαμέτης, Ευαγγελός (85′ Κοντορίζος), Δεμίρης.
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις