Blue Angels: Εμπιστοσύνη στη διοίκηση – Μπράβο στους παίκτες!

Ανακοίνωση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε ο σύνδεσμος οπαδών της Νίκης Βόλου, Blue Angels. Οι κυανόλευκοι οπαδοί δηλώνουν πως στέκονται δίπλα στη διοίκηση και της έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη σε όποια κίνηση κι αν κάνει.
Η ανακοίνωση:
Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σαν σύνδεσμος έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση της ομάδας μας και στηρίζουμε όποια κίνηση και να κάνει. Θα στηρίξουμε μέχρι τέλους και σε όποια κατηγορία και να παίξει η ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στους παίκτες, που παρόλο που ήταν αβέβαιη η κατηγορία, έμειναν στην ομάδα μας γνωρίζοντας το βάρος της ιστορίας της και το τίμημα να φοράς τη φανέλα της Νίκης Βόλου.
Ευχόμαστε σε όλα τα τμήματα της Νίκης Βόλου και σε όλους τους αθλητές, υγεία, καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θα είμαστε δίπλα τους.
υ.γ. Όσο αναφορά την μια απο τις φιλοξενούμενες ομάδες της πόλης, εκ Κασσανδρίας Χαλκιδικής, καλύτερα να μη μιλάνε γιατί ο τζάμπας πέθανε. Είμαστε διατεθειμένοι να υιοθετήσουμε το σκυλί που έχετε στο βοηθητικό του Αϊ Γιώργη σε περίπτωση που φύγει και αυτό.
υ.γ.2 Μετά από τόσο πόλεμο που έχουμε δεχτεί φέτος από παντού, εμείς είμαστε εδώ ακόμα πιο δυνατοί και σύντομα στεγασμένοι, κόντρα σε όλους και σε όλα!!!
BLUE ANGELS 1994 – “Β.Κωστής”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις