Με την Ομόνοια ο Ολυμπιακός

Τη συνάντησε στις 29 Ιουλίου σε φιλικό παιχνίδι και θα τη βρει μπροστά του στον δρόμο για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ… Ο Ολυμπιακός έμαθε το βράδυ της Τετάρτης (16/9) τον αντίπαλό του στα πλέι οφ και αυτή είναι η Ομόνοια, που πήρε μεγάλη πρόκριση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 4-2 στα πέναλτι στο ΓΣΠ ( κανονική διάρκεια και παράταση 1-1).

Στο νοκ άουτ ματς του 3ου προκριματικού γύρου οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ στο 30′, όταν ο Γιόρντι εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπόργιαν απέκρουσε δύσκολα και αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, χτύπησε στον Λούφτνερ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Σέρβοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλιά του Ίβανιτς στο 45′ μετά τη σέντρα του Μπεν, σε ένα ματς που αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν καλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο για ένα γκολ, αλλά τελικά προέκυψε το έξτρα ημίωρο.

Στο 112′ ο Γκάβριτς έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του δοκαριού με ψηλοκρεμαστό σουτ και χάθηκε η ευκαιρία για το 1-2, για να κριθούν όλα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι και με τον Φαμπιάνο μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς απέκρουσε τις εκτελέσεις των Φαλτσινέλι και Ντέγενεκ και ήρθε έτσι η σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Στις 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 29 του μήνα η ρεβάνς στην Κύπρο, με τους Πειραιώτες να έχουν νικήσει με 3-0 στο φιλικό του Ιουλίου, αλλά είναι άλλη ιστορία τα επερχόμενα παιχνίδια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λανγκ, Χούμποτσαν (93′ Κούσουλος), Λούφτνερ, Λέζιακς, Γιόρντι, Γκόμες, Τιάγκο (118′ Ασαντέ), Παπουλής (98′ Λοΐζου), Μποτεάκ, Κακουλλής (65′ Σενέ).

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ρόντιτς (106′ Γκάιτς), Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Σανόγκο, Κανγκά, Ίβανιτς (81′ Γιόβαντσιτς), Κάταϊ (101′ Γκάβριτς), Μπεν, Βουκάνοβιτς (89′ Φαλτσινέλι).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις