Περιστερίδης: «Ομάδα για μεγάλα πράγματα η Νίκη»

Τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, πραγματοποίησε ο Κώστας Περιστερίδης, μιλώντας για τις πρώτες του εντυπώσεις, φορώντας τα “κυανόλευκα” γάντια, το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται αυτός κι οι συμπαίκτες του και το ενδεχόμενο η νέα του ομάδα να αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, τη Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου:

‌”Ήρθα σε μία νέα ομάδα, αλλάζοντας κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας μου στα Γιάννινα και τον ΠΑΣ. Ήρθα σε έναν σύλλογο που έχει βλέψεις για μεγάλα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, η ιστορία του είναι μεγάλη και βαριά και δε θα μπορούσε να κοιτά χαμηλότερα, όσοι δουλεύουν γύρω από αυτόν, επιθυμούν να χτίσουν γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της Νίκης Βόλου, θέλω μαζί της να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την άνοδο κάθε χρόνο, σε όποια κατηγορία και να βρισκόμαστε, με καλό ποδόσφαιρο. Όπως είπα, η ομάδα αυτή είναι για μεγάλα πράγματα, η προσπάθεια της νέας διοίκησης, από πέρσι, είναι εξαιρετική και φαίνεται. Βέβαια, χρειάζεται υπομονή, μιλάμε για κάτι νέο. Εγώ προσωπικά, από τη δική μου σκοπιά, θέλω να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για τη Νίκη. Ελπίζω να βοηθήσει κι ο κόσμος, όπως κάνει κάθε χρόνο, άλλωστε. Ομάδες σαν τη Νίκη βασίζονται στον λαό τους κι η συσπείρωσή του γύρω μας είναι σημαντικός παράγοντας”.

Για την προσπάθεια εκείνου και των συμπαικτών του, σε αγωνιστικό επίπεδο, μέχρι στιγμής:

“Η ομάδα, σε αγωνιστικό επίπεδο, βελτιώνεται καθημερινά. Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας. Εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου βοηθάμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε να αποδώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε την τύχη και τη χαρά να δουλεύουμε με ένα άψογο τεχνικό επιτελείο και δουλειά μας είναι ό,τι δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις, να αποτυπωθεί και στο γήπεδο, στους αγώνες μας”.

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η Νίκη μπορεί, τη νέα σεζόν, να αγωνιστεί στη Football League κι όχι στη Superleague 2:

“Ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, ψάχνει, κυρίως, ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό εγώ το βρήκα στη Νίκη Βόλου. Επίσης, όπως είπα και παραπάνω, είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρίσκομαι σε μία ομάδα που θέτει υψηλούς στόχους και κάθε χρόνο να παλεύει για ακόμα ψηλότερα. Δε με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε φέτος, λοιπόν, με ενδιαφέρει το γεγονός πως οι άνθρωποι της Νίκης με “αγκάλιασαν” από την πρώτη στιγμή, ότι θέλουν να “χτίσουν” σε έναν αγωνιστικό κορμό, στον οποίο θα είμαι μέρος του και επιθυμούν να φτάσουν ψηλά, μαζί με εμένα. Και στη Γ’, και στη Β’ Εθνική θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας, η οποία θα δείξει σύντομα ότι μπορεί να φτάσει εκεί που της αξίζει, στην πρώτη κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις