Μακρής για δημοσίευμα που “στιγμάτιζε” τον Λόρι Κέρι: Ο καθένας γράφει ότι θέλει – Κανένα θέμα ο παίκτης

Για δημοσίευμα* που στιγμάτιζε τον Λόρι Κέρι ως παίκτη που είχε προβλήματα υγείας και συμπεριφοράς κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, σε εκτενή του συνέντευξη (που θα δημοσιευτεί ολόκληρη αργότερα) στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO.

O Θωμάς Μακρής ήταν ξεκάθαρος πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Λόρι Κέρι, ο οποίος ήταν και είναι υγιέστατος ενώ συμπλήρωσε πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του στην ομάδα και φυσικά ούτε και ο Λόρι.

Αναλυτικά η δήλωσή του για το θέμα «Κέρι»:

«Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, εγώ λέω κατηγορηματικά και υπεύθυνα ότι ο Λόρι Κέρι και ο κάθε ένας, μιλάω για όλα τα παιδιά, δεν είχε κάποιο θέμα. Ήταν υγιέστατος και τα εργομετρικά του μια χαρά. Από εκεί και πέρα μέχρι και σήμερα που μιλάμε, κανένας ποδοσφαιριστής δεν είχε θέμα στην ομάδα, ούτε ως προσωπικότητα,  ούτε ως συμπεριφορά, κανένας απολύτως.

Απλά σε μας έγιναν ξαφνικά και άποψή μου είναι πως η ομάδα μας ήταν σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έδειχνε ότι δένει σαν ομάδα, της έλειπαν συγκεκριμένα κομμάτια που είχαμε και σαν στόχους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, απλά υπήρχε αυτή η «καραμπόλα» με τις αποχωρίσεις ποδοσφαιριστών, μας πάει λίγο πίσω, όμως έχουμε αρκετό καιρό να ξαναδημιουργήσουμε αυτό που πρέπει ως ομάδα».

*Το δημοσίευμα που διέψευσε κατηγορηματικά ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις