Τέλος ο Ένινγκ από τον Άρη

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης αμέσως μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από την Κόλος Κοβαλίβκα έφερε άμεσες εξελίξεις.
Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Μίχαελ Ένινγκ προκειμένου το αρνητικό κλίμα να εκτονωθεί. H απόφαση ήταν κοινή με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης να θέλει την απομάκρυνση του Γερμανού και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να συμφωνεί μετά την κουβέντα που είχαν.

Τόλης Τερζής προς το παρόν ο οποίος αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ένινγκ για τον οποίο οι «κίτρινοι» άρχισαν ήδη να ψάχνονται.

Στον Ένινγκ χρεώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο για την κακή εικόνα και φυσικά το ανορθόδοξο στήσιμο. Ο Άρης ήταν αδιάβαστος απέναντι στους καλοστημένους Ουκρανούς και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τακτικής.

Γενικότερα από πέρσι που βρίσκεται στον Άρη ο Γερμανός έδειξε αδυναμία στη διαχείριση των αγώνων, τόσο στον καταρτισμό της 11άδας όσο και στα αντανακλαστικά όποτε χρειαζόταν να παρέμβει για να αλλάξει τη ροή ενός ματς.

Παράλληλα οι πληροφορίες λένε ότι ο Καρυοπίδης δεν ήταν ποτέ 100% «ζεστός» με τον Ένινγκ όμως θέλοντας να δώσει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Χαριστέα (προκειμένου να τον στηρίξει στη θέση του ως διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος) συναίνεσε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Τελικά αυτό δεν βγήκε και τώρα ο Άρης κινείται για νέο προπονητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις