Οριστικό τέλος στην αναδιάρθρωση

Οριστικό τέλος στις ελπίδες των ομάδων της Football League για ενοποίηση της κατηγορίας με τη Super League 2.

Μετά την αρνητική απόφαση της διοργανώτριας αρχής ήρθε και η σειρά του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Ο κύριος Αυγενάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος από το βήμα της Βουλής απαντώντας στο αίτημα του ΜέΡΑ25 λέγοντας κατά λέξη:

«Πάμε στο θέμα της αναδιάρθρωσης. Γνωρίζετε ότι συνεδρίασε το επίσημο όργανο της Super League 2 – Football League; Έγινε λοιπόν συνεδρίαση κι έβγαλε κι ανακοίνωση. Ξέρετε τι λέει;

“Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21 κι απεστάλη στην ΕΠΟ προς τελική έγκριση. Το πρωτάθλημα της SL2 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες από τη Football League και κατόπιν αυτών ζητάμε άμεση συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε τις προτάσεις της Ένωσης που στοχεύουν στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος”.

Τι λέγαμε από την πρώτη στιγμή; Ότι είμαστε θεσμικοί. Δεν θα λειτουργήσουμε ερήμην του θεσμικού οργάνου, δηλαδή της διοργανώτριας αρχής. Πράγμα το οποίο το τηρήσαμε. Mένει να οριστεί η ώρα και την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) θα γίνει συνάντηση με αντιπροσωπεία της διοργανώτριας αρχής SL2 – FL για να συζητήσουμε τα θέματα κατόπιν της απόφασης που πήραν. Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Λειτουργούμε θεσμικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις