Ν. Βαβανέλος: Πιο ποιοτικός φέτος ο Βόλος

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, Νίκος Βαβανέλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας και στην εκπομπή «ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ» και αναφέρθηκε στη νίκη που σημείωσε ο Βόλος στη πρεμιέρα επί του Ατρομήτου, τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τους υψηλούς στόχους που θέτει η ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το ξεκίνημα του Βόλου στο πρωτάθλημα ήταν το ιδανικότερο που θα μπορούσε να έχει ομάδα. Η νίκη στο Περιστέρι, βέβαια, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν ήρθε τυχαία. Ήταν προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς, που έγινε όλο το καλοκαίρι. Δείχνει ότι έγινε πολύ καλό σκάουτινγκ στην επιλογή των παικτών. Η ομάδα παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο, σε σχέση με πέρυσι, όπως φάνηκε και στα φιλικά, αλλά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θα πρέπει να πω εδώ ότι η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα πριν το ματς της πρεμιέρας, πίστεψε πως θα πάρει το «διπλό» και το πήρε Οι στόχοι του Βόλου φέτος είναι υψηλοί και όταν θέλεις να καταταγείς σε υψηλές θέσεις, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις.
Υπάρχει φοβερή οργάνωση στην ομάδα, από τον πρόεδρο μέχρι και το φροντιστή. Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε. Σημαντικό ρόλο σαφώς παίζει και το έμψυχο υλικό. Πιστεύω, πώς φέτος έγιναν καλύτερες επιλογές, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν. Κι όσο η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία, θα παρουσιάζεται και καλύτερη. Φέτος, τα ηνία της ομάδας πήρε ο Αχιλλέας Μπέος, με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς είναι άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου. Πεποίθηση όλων είναι, ότι αυτή η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά
Περιμένουμε από τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Με τις συμπολίτισσες ομάδες δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν, από αυτά που μας χωρίζουν και η πόρτα της ΠΑΕ Βόλος είναι ανοιχτή. Για να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο και πολύ δυνατό. Γιατί, πλέον, οι απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου έχουν γίνει πολύ υψηλές. Πρέπει οι ομάδες να είναι ισχυρές και οικονομικά υγιείς».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη: «Σε καμία περίπτωση ομάδες όπως είναι ο Άρης δεν υποτιμούνται. Η ομάδα επειδή αποτελείται από σοβαρούς και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ήδη έχει αφήσει πίσω στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με τον Άρη. Πιστεύω, ότι και οι δύο ομάδες θα παρουσιάσουν ένα πολύ ωραίο θέαμα. Όσο για τη δική μας ομάδα προετοιμάζεται αποκλειστικά για τη νίκη
Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Άρη θα αποτελέσει κίνητρο για τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο την ομάδα. Ήδη φέτος υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό για την ομάδα. Εφόσον επιτραπεί η είσοδος για τους φιλάθλους από την 3η αγωνιστική, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου».
Για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής: «Γίνεται τρομερή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Φαίνεται από τα παιδιά που έγιναν επαγγελματίες φέτος. Βέβαια και οι νεαροί ποδοσφαιριστές προσπαθούν πάρα πολύ. Υπάρχει μία φιλοσοφία στο σύλλογο την οποία τηρούμε πιστά. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να προωθούνται ένας με δύο ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Κι αν είναι δυνατόν να είναι Βολιώτες. Τα τμήματα υποδομής αυτή τη στιγμή αριθμούν πάνω από 100 παιδιά. Γίνεται πολύ προσεκτική δουλειά από τους επιλεγμένους προπονητές και τα αποτελέσματα ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις