ΣΠΠΜ: Ζητεί από την ΕΠΣΘ πιστή εφαρμογή κανονισμών

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Μαγνησίας (ΣΠΠΜ) έστειλε επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), ζητώντας από αυτή να τηρήσει πιστά τους κανονισμούς που αφορούν τους προπονητές, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η επιστολή των προπονητών ποδοσφαίρου αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 η Εκτελεστική Επιτροπή του συνδέσμου μας εύχεται υγεία, καλή δύναμη σε όλους και ελπίζει σε αγαστή συνεργασία στη διάρκεια διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.
Για την προστασία των συναδέλφων προπονητών που εκπροσωπούμε, παρακαλούμε στην πιστή εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου που εγκρίθηκε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίαση υπ’ αριθμ. 42 της 31/8/2020.
Η παραπάνω επιστολή κοινοποιήθηκε στην Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας, την Επιτροπή Πρωταθλήματος και την Επιτροπή Ακαδημιών της ΕΠΣΘ. Υπογράφεται από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας Γιώργο Καλλιακούδα και τον γενικό γραμματέα Αριστείδη Γιαννούτσο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις