Χαλκίδης: Ο Πανσερραϊκός έχει γίνει η… πόρνη της κατηγορίας

Αλλιώς ξεκίνησε τη χρονιά στην επιστροφή του στη Β’ Εθνική ο Πανσερραϊκός και αλλιώς εξελίσσεται η κατάσταση, με τα «λιοντάρια» να απογοητεύουν και να έχουν μπλέξει από νωρίς σε περιπέτειες για την παραμονή. Μάλιστα, μετά και την κυριακάτικη (22/11) ήττα από τον Πανελευσινιακό ο πρόεδρος των Σερραίων Παναγιώτης Χαλκίδης μίλησε…

…στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ και είπε ότι η ομάδα του έχει γίνει η… πόρνη της κατηγορίας.
Παράλληλα, προανήγγειλε εξελίξεις αφού, όπως είπε, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (23/11).
«Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας και πρώτα εμάς σαν διοίκηση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αυτή την στιγμή έχουμε καταντήσει η… πόρνη της κατηγορίας. Είναι μεγάλο βάρος για εμάς. Θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν.
Τη Δευτέρα θα υπάρχει Δ.Σ. και θα παρθούν αποφάσεις. Δεν θα δυσανασχετήσουμε με κανέναν που θα μας κρίνει, γιατί θα έχει δίκιο. Δεν μπορώ να κατηγορήσω και να μην ακούσω όσους έκαναν σήμερα χιλιόμετρα για να δούνε αυτό το χάλι που παρουσίασε σήμερα η ομάδα μας. Θα προχωρήσουμε ως το τέλος με αυτούς που αγαπάνε την ομάδα.
Αυτούς που κάνουν κακοπροαίρετη κριτική δεν τους θέλουμε. Εκ μέρους όλης της διοίκησης ένα μεγάλο συγγνώμη και πάλι», δήλωσε αρχικά ο Χαλκίδης.
Και πρόσθεσε: «Είμαστε σίγουροι και βέβαιοι ότι θα διορθωθούν τα πράγματα. Μπορεί τα όνειρά μας να μη φτάνουν πλέον ως εκεί που ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Ίσως είμαστε από τις λίγες ομάδες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, αλλά πιθανόν έχουμε μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές μας.
Το μεγαλύτερο μερίδιο αυτή την ώρα το έχουν οι παίκτες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αξίζουν να παίζουν στον Πανσερραϊκό. Τους εμπιστευτήκαμε και θα τους εμπιστευτούμε».