Πένθος για Μάκη Κατσαβάκη

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, βιώνει τις τελευταίες ώρες ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Μάκης Κατσαβάκης.

Ο έμπειρος προπονητής έχασε τον αγαπημένο του αδελφό, Δημήτρη με τον Αγροτικό Αστέρα να του εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Το ίδιο έπραξε και ο Αετός Οφρυνίου, με τον οποίο θα δώσει φιλικό η ομάδα του και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο κόουτς των πρασίνων έδωσε εντολή η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό, παρά το γεγονός πώς εκείνος θα απουσιάσει.

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα:

“Ο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Μάκη Κατσαβάκη για τον χαμό του αδερφού του Δημήτρη.

Επίσης , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Γκαμπέση , ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει…”

Η ανακοίνωση του Αετού Οφρυνίου:

“Ο πρόεδρος Νίκος Λαμπίδης το ΔΣ το προπονητικό τίμ και οι ποδοσφαιριστές του Αετού συλλυπούνται την οικογένεια και τον φίλο μας προπονητή Μάκη Κατσαβάκη για τον θάνατο του αδερφού του Δημήτρη Κατσαβάκη…ο επαγγελματισμός του φίλου κοουτς όμως είναι όπως πάντα στα προτερήματα του και παρ’ ότι δεν θα είναι λόγω της κηδείας στο παιχνίδι με δική του εντολή η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα θα έρθει για το προγραμματισμένο φιλικό με την ομάδα μας αύριο Σάββατο στο γήπεδο Οφρυνίου……”

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις