Επικίνδυνη έξοδος στο Μενίδι για Κέρκυρα

Με ένα και μοναδικό στόχο θα φιλοξενήσει σήμερα Δευτέρα (23/11) την Κέρκυρα ο Αχαρναϊκός στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Football Leageue. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και η ομάδα του Μενιδίου θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του. Βαθμολογικά άλλωστε…

…έχει υποχωρήσει στα χαμηλά στρώματα του πίνακα και πιθανή νίκη θα της επιτρέψει να πάρει βαθιά ανάσα.
Το ευχάριστο για τον Σίνισα Γκόγκιτς είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.
Η αποστολή: Παγούδης, Μπαμπανιώτης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ματσούκας, Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα, Χριστόπουλος, Σιάννης, Ομπράντοβιτς, Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Μαρής, Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.
Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα, τρία παιχνίδια χωρίς νίκη έχει η Κέρκυρα και αυτό που θέλουν άπαντες στην ομάδα είναι να γίνει μία νέα αρχή και να εκμεταλλευτούν και την ήττα των Τρικάλων.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ολοκληρώθηκε την Κυριακή (22/11) με χαλάρωμα, καθώς η ομάδα ταξίδεψε το μεσημέρι για την Αθήνα.
Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι ανέτοιμοι Μεντής και Καραγιαννίδης, ενώ εκτός έμεινε και ο εδώ και καιρό τραυματίας Ζουμπουλάκης.
Από εκεί και πέρα, προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Άγγελο Διγκόζη, όμως, να ψάχνεται για την ενδεκάδα. Ερωτηματικό αποτελεί το ποιος θα παίξει δίπλα στον Βενέτη, όπως και το αν θα ξεκινήσει ο Ντουαλά που είναι επιβαρυμένος από τα ματς με την Εθνική της χώρας του.
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Γκόμες, Βλάχος, Ντιόγκο, Μακρίδης, Βενέτης, Όμο, Παρασκευαίδης, Ντατίδης, Καρντόσο, Ντουαλά, Ζορμπάς, Κρητικός, Φάμπιο, Σουάνης, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Καπάνταης, Λέντριτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις