Σ. Ξηροφώτος: Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί και θα πρωταγωνιστήσει

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Στέφανου Ξηροφώτου, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτες τους Νίκο Τσιαντάκη (βοηθός), Αργύρη Παλάσκα (γυμναστής), Γιώργο Καραγιάννη (προπονητής τερματοφυλάκων).
Από την πλευρά του ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
«Ως προπονητικό τιμ, ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Είναι τιμή για μας, που θα βρισκόμαστε στο τιμόνι της ομάδας. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα, έχει μεγάλη ιστορία και σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν είναι θα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει την άνοδο και σε βάθος χρόνου να μπορέσουμε να βγάλουμε μέσα από τον Ολυμπιακό και κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, ο βασικός στόχος, επαναλαμβάνω, είναι να αλλάξει κατηγορία η ομάδα. Θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή και κάποιο χρονικό διάστημα για να βρει η ομάδα τη συνοχή της. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί για να παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα όπως πρέπει.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση. Φτιάχτηκε ένα άρτιο αθλητικό κέντρο και είναι ένα σημαντικό έργο για την ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα δουλειάς και θα τα δούμε στο γήπεδο.
Θα αξιολογήσουμε το υλικό, έχουμε και το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε με τη διοίκηση ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν στον τομέα της ενίσχυσης της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός έχει συνέχεια. Πρέπει να έρθουν γρήγορα παίκτες, οι οποίοι θα μας ενισχύσουν. Θα πρέπει να βρούμε χημεία, να αποκτήσουμε συνοχή και να γίνουμε γρήγορα μια «δεμένη» ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις