Κισσαμικός-Εργοτέλης στο ντέρμπι της Κρήτης

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γνώρισε πριν από λίγες ημέρες ο Κισσαμικός και θέλει άμεσα να ανατρέψει το κλίμα. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να παρουσιάσει κόντρα στον Εργοτέλη, τον οποίο υποδέχεται σήμερα Δευτέρα (23/11) στις 18.00 για την 9η αγωνιστική στο γήπεδο του Γάλλου, το καλό πρόσωπο…

…των προηγούμενων αγωνιστικών.Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν και ο Σπύρος Μπαξεβάνος αναζητά λύση για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Λαζαρίδης τέθηκε οριστικά νοκ άουτ την Κυριακή (22/11).
Αγριμάκης και Γιαγκιόζης αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται παράλληλα οι Τσοντάκης, Ποσίνκοβιτς και Τσουβαλτσίδης.
Η αποστολή: Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Ταραλίδης, Βουρβαχάκης, Γιαννίτσης, Σακελλαρίου, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πότσι, Λώττας, Σουμπασάκης, Μάνιας, Βλάχος, Βαττής, Ευθυμιάδης, Τσικουδάκης, Μάντζης.
Τα οικονομικά προβλήματα καλείται να βάλει στην άκρη ο Εργοτέλης και να κάνει νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Απέναντι στον Κισσαμικό θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Εκτός πλάνων του Σταύρου Λαμπράκη έμεινε ο τιμωρημένος Άλλα και οι Γενιτσαρίδης, Α. Καμαρά. Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασίου, Δερμιτζάκη, Ρέντζα, Πίτσο, Λεονάρντο, Γρομητσάρη, Γιαλούση, Αυγενικού, Στεβάνοβιτς, Κούρτι, Φουκαράκη, Κ. Καμαρά, Κυριακόπουλο, Μάνο, Ντος Σάντος, Δωματά, Παμλίδη, Καλέ, Ίνιατς, Μπουρσέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις