Οργανωμένοι Πανσερραϊκού κατά Αυγενάκη: Εσείς ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ κύριε…

Μοιράσου το άρθρο
 • 29
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  29
  Shares
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού “Che Guevara Club” κατά του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, που ολοκλήρωσε όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν “το τρίμηνο γαϊτανάκι κοροϊδίας με την φράση ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.
Η ανακοίνωση:
ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΎΡΙΕ…
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.
Με δύο μόνο λέξεις στα έδρανα της Βουλής, ο υφυπουργός κος Αυγενάκης έκλεισε οριστικά το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, απευθυνόμενος στους βουλευτές του Μέρα25 που κατέθεσαν σχετική τροπολογία στη Βουλή. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ. Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού ένα ολόκληρο τρίμηνο γαϊτανάκι κοροϊδίας προς τον Πανσερραϊκό και τις υπόλοιπες ομάδες που ζήτησαν να ακυρωθεί η περσινή αδικία με την οποία βρέθηκαν να παίζουν αίφνης σε μια κατηγορία χαμηλότερα. Δεν περιμέναμε και κάποια καλύτερη αντιμετώπιση αφού δεν καταδέχτηκε καν να συναντήσει τους εκπροσώπους αυτών των ομάδων.
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ.
Επειδή πλέον σας έχουμε μάθει όλους σας πώς δουλεύετε, πώς κινείστε και με βάση ποια κριτήρια αποφασίζετε για σημαντικά ζητήματα, εμείς τουλάχιστον ξέραμε ούτε την πατήσαμε ούτε πέσαμε από τα σύννεφα.
Ποιοι την πάτησαν τελικά;
Σε τοπικό Σερραϊκό επίπεδο την πάτησαν σίγουρα όσοι νόμιζαν ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Σύριζα διαφέρουν μεταξύ τους. Όσοι νόμισαν ότι άλλο Αυγενάκης κι άλλο Βασιλειάδης. Όσοι πανηγύριζαν το βράδυ των εκλογών που ο Νομός Σερρών βάφτηκε μπλε με 48% και 1 χρόνο μετά δεν άλλαξε τίποτα πέρα από το να κόβουμε κορδέλες και να μετονομάζουμε δρόμους και στρατόπεδα. Τελευταίος Νομός σε όλα ήμασταν και με το Σύριζα, το ίδιο παραμένουμε εμφατικά και με τη ΝΔ.
Την πάτησαν όσοι έτρεχαν το βράδυ των εκλογών να χαιρετίσουν δια χειραψίας τους νέους Σερραίους Βουλευτές. Το μόνο καλό του κορωνοϊού είναι ότι απαγορεύονται οι χειραψίες και έτσι όταν οι Βουλευτές αυτοί εμφανιστούν στο γήπεδο σε κάποια άνοδο του Πανσερραϊκού τουλάχιστον δε θα έχουμε τα ίδια γλοιώδη στιγμιότυπα.
Αν κύριε Αυγενάκη ο Ελληνικός λαός δεν είχε τόσο κοντή μνήμη, αυτός που θα την είχε πατήσει εν όψει των επόμενων εκλογών θα ήσασταν εσείς. Γιατί οι 22 ομάδες τις οποίες δε δεχτήκατε καν να συναντήσετε έχουν πίσω τους ολόκληρες περιοχές με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους.
Ο Πανσερραϊκός οφείλει να προχωρήσει πλέον με αυτά τα δεδομένα και να τα δώσει όλα για την άνοδο. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Στα πολιτικά γραφεία τα τελευταία χρόνια μόνο έχασε κατηγορίες ο Πανσερραϊκός και ποτέ δεν κέρδισε ούτε ένα ψίχουλο. Στην τελική αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί σε κανέναν δε χρωστάμε τίποτα και κανείς δε μπορεί να μας κουνήσει το δάχτυλο.
Κι όσοι θεωρούν τους οπαδούς εγκληματικά στοιχεία και τα γήπεδα καταγώγια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού που τον στείλατε στη Βουλή όλοι εσείς οι κυριλλάτοι με την ψήφο σας, αυτός σας απάντησε από τα έδρανα της Βουλής με μια γηπεδική φράση.
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!