Πρόκριση για Δήμητρα, 1-0 τον Τοξότη

Με γκολ του Νίκου Βούλγαρη στο 43’ η Δήμητρα νίκησε με 1-0 τον Τοξότη το βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου και προκρίθηκε στην γ΄φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία και για τις δύο ομάδες, με τη Δήμητρα να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να πιέζει ψηλά και να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 43’ με πλασέ του Νίκου Βούλγαρη, όπως προαναφέραμε και το γκολ αυτό της έδωσε την πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η Δήμητρα έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μπένο στο 66’, ο οποίος… κατάφερε να αστοχήσει σε κενό τέρμα, ενώ είχε σημαντικές στιγμές με τους Βούλγαρη 55’ (σουτ άουτ) και Καρρά στο 61’ (κεφαλιά άουτ).

Ο Τοξότης, ο οποίος πάλεψε, ήταν άκρως ανταγωνιστικός και θα μπορούσε να είχε οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, αν δεν αστοχούσαν από πλεονεκτική θέση ο Λευτέρης Δενελάβας στο 70’ (σούταρε άουτ τετ α τετ με τον Σταυράκη) και ο Ντίτσιος στις καθυστερήσεις (σουτ άουτ μέσα από την περιοχή).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Λίτσος, Ιωάννου, Κόκκαλης, Γεωργουλάκος, Σκλαπάνης (83’ Γερακίνης), Μάστορας, Χονδρογιάννης (75’ Δεμίρης), Δενελάβας, Παπουτσής (46’ Ντίτσιος), Κωνσταντάκος (83’ Σαρρής).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Στεργιόπουλος, Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης (80’ Τετριμίδας), Κρανάς, Δημητρίου (88’ Στεργίου), Φουρκιώτης, Ν. Βούλγαρης (55’ Μπένος), Κλουκουτάρας (65’ Τσιάτσιος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις