“Καθάρισε” την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας

Ένα ημίχρονο άντεξε ο Μαγνησιακός απέναντι στον Θησέα, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Κιούπι». Η ομάδα της Αγριάς νίκησε με 3-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τον Θησέα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως όμως να μπορέσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες μπροστά από την εστία του Μιχαλόπουλου.
Ο Μαγνησιακός στάθηκε αξιοπρεπώς, πάλεψε στο πρώτο μέρος και έβαλε δύσκολα στον Θησέα, μια ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.
Στην επανάληψη η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου «καθάρισε» το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη την ποιότητα των παικτών της, την κούραση των αντιπάλων και τις λύσεις που είχε στον πάγκο.
Το σκορ άνοιξε στο 67’ ο Βουρδάκης με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Σιώμο, ενώ στο 77’ έγινε το 2-0. Ο Οικονόμου εκτέλεσε φάουλ, ο Χατζησταμάτης σέντραρε και ο Σιώμος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Το τρίτο τέρμα του Θησέα ήρθε στο 85’ με σκόρερ τον Βουρδάκη (δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον νεαρό), ύστερα από πάσα του Σιώμου.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Γ. Κάκιας, Μυλωνάς (83’ Καράι), Τσαπέρος, Γκαμαλέτσος, Χρυσάνθης, Μάρκο, Κρανιάς (62’ Περεντίδης), Παπαστεργίου, Κασιούρας, Ίμπρα.
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Σιγαλάκος (46’ Σιώμος), Ρακής, Γκάγκας, Μπόρας (83’Δουλάς), Χατζησταμάτης (79’ Δημητριάδης), Ζαχαράκης, Τσιανάκας, Βλάχος (83’ Βαν ντε Γουίχε), Οικονόμου, Λίτσος (53’ Βουρδάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις