Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Άαλμποργκ

Μπαίνουμε σε εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με το πρόγραμμα της Δευτέρας να μην είναι τόσο «πλούσιο» όσο αυτό των επόμενων ημερών, ωστόσο προκύπτουν ορισμένες ενδιαφέρουσες στοιχηματικά επιλογές. Από Αγγλία, Ιταλία και Δανία έρχονται οι σημερινές προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο πέρα από τα καθημερινά προγνωστικά, μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό για τις εταιρίες online στοιχήματος και πόκερ που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως για παράδειγμα η pokerstars.

Νίκη για Άαλμποργκ

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις από το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Δανίας, Άαλμποργκ – Ράντερς. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, καθώς έχουν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με δύο από αυτές μάλιστα να είναι με σκορ 5-0 και 6-0. Στο πιο πρόσφατο πάντως, νίκησαν δύσκολα 1-2 την Σοντερίσκε εκτός έδρας και έχουν ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς σε 15 ματς. Η Ράντερς, από την πλευρά της, στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε εντός έδρας 4-1 την Άαρχους, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων στους οποίους μετρούσε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Θεωρούμε ότι η Άαλμποργκ έχει το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε.

Σάντερλαντ με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και το «2 DNB» σε απόδοση 4.50 στον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί τη Σάντερλαντ, επιθυμώντας να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί, το οποίο δημιουργήθηκε πριν τη διακοπή. Η εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τη σκυτάλη στο μεγάλο διπλό του «Άνφιλντ» και οι 19 βαθμοί στις πρώτες 12 αγωνιστικές αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η νίκη επί της Λίβερπουλ είναι η μοναδική στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Από την άλλη πλευρά, η δεύτερη -μόλις- νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αποτελεί μονόδρομο για τη Σάντερλαντ στο σημερινό ματς. Οι «μαυρόγατες» είχαν θεωρήσει ότι το εμφατικό 3-0 στο ντέρμπι μίσους με τη Νιούκαστλ (25/10) θα αποτελούσε την απαρχή της ανάκαμψης, όμως η… πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ακολούθησαν οι ήττες από Έβερτον (6-2) και Σαουθάμπτον (0-1), με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμένει στην προτελευταία θέση του πίνακα. Όσο περνά ο καιρός τα περιθώρια στενεύουν για τους φιλοξενούμενους και πιστεύουμε ότι απόψε μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τα γκολ στο Κάλιαρι – Άσκολι                  

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Β’ Ιταλίας, Κάλιαρι – Άσκολι. Αήττητη παραμένει η Κάλιαρι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Ραστέλι επικράτησε των Τραπάνι (4-1 εντός έδρας), Βιτσέντζα (2-0 εντός έδρας), Μόντενα (2-1 εντός έδρας) και Σπέτσια (3-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Περούτζια (0-0 εκτός έδρας). Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Άσκολι, από την πλευρά της, την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Περούτζια. Πριν από αυτό το αποτέλεσμα η Άσκολι είχε γνωρίσει πέντε σερί ήττες, από Μόντενα (2-1 εκτός έδρας), Κροτόνε (1-0 εντός έδρας), Αβελίνο (3-0 εκτός έδρας), Προ Βερτσέλι (1-0 εντός έδρας) και Βιτσέντζα (3-0 εκτός έδρας). Στο διά ταύτα, περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις