Το ταμείο της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ.

Το goalpost.gr κάνει τον γενικό απολογισμό στον 2ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. για την 3η αγωνιστική και σας τον παρουσιάζει…

 

Σάββατο 21/11
Μικροθήβες – Αίας 0-1
Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα των Μικροθηβών καθώς μετά και το πέρας της 3ης αγωνιστικής αγνοεί την έννοια νίκη και παρέμεινε στον 1 πόντο μετά και την νέα εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα. Από την άλλη η ομάδα της Σούρπης έκανε δυο της νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε τους 6 πόντους.

Άθλος – Αγχίαλος 0-0
Το στείρο 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων για την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα που είναι η νίκη. Σε ένα λοιπόν όχι τόσο ποιοτικό αγώνα Άθλος και Αγχίαλος μοιράστηκαν από ένα βαθμό και πλέον κοιτάζουν την ερχόμενη αγωνιστική αφού κρατάνε μόνο την ουσία(σ.σ. βαθμό) και ξεχνάνε σίγουρα την εμφάνιση τους αμφότεροι.

Κυριακή 22/11
Μυρμιδόνες – Γ.Σ. Αλμυρός 0-6
Σε ακόμη μια αναμέτρηση έκανε επίδειξη δύναμης ο Γυμναστικός, αυτή την φορά περνώντας από την έδρα των Μυρμιδόνων με το εμφατικό 0-6 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του την φετινή σεζόν με το 3 στα 3 και χωρίς να έχει συγκάτοικο στην κορυφή. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, είναι ουραγοί με μόλις 1 πόντο και σίγουρα θέλουν και πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλουν να έχουν καλύτερη τύχη ενόψει συνέχειας.

Απόλλων –Διαγόρας 1-2
Εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Απόλλωνα από τον Διαγόρα, ήττα που ουσιαστικά φρέναρε το καλό του ξεκίνημα και προσπερνώντας τον κιόλας στην βαθμολογία. Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα της αναμέτρησης, ήταν ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δήμητρα- Αχιλλέας 4-0
Πρώτη νίκη για τα πράσινα στάχια της Ευξεινούπολης με καλή εμφάνιση και επιβλητικό τρόπο μιας και το τελικό σκορ δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Οι γηπεδούχοι λοιπόν με την 2η κατάφεραν να πάρουν την νίκη εντός έδρας μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα, αλλά συν της άλλης άφησε και πίσω την ευρεία στο σκορ ήττα στον Αλμυρό από τον Γυμναστικό.

Πρωτεσίλαος- Σκόπελος 2-3
Τα φέρε όλα τούμπα, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που θα χρησιμοποιούνταν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού οι Σκοπελίτες αν και βρέθηκαν στο 44′ να χάνουν με 2-0 από την ομάδα του Πτελεού, όχι μόνο αντέδρασε αλλά απέδρασε στο 94′ και με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή είναι και η πρώτη συγκομιδή βαθμών για τους νησιώτες μιας και μετρούσαν δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό μεταφράζεται, με καλύτερη αγωνιστική ψυχολογία για την συνέχεια. Όσον αφορά τους γηπεδούχους έμεινα στους τέσσερις πόντους έπειτα από το χαρακίρι που έκαναν εχθές.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις