Έκανε το χρέος του ο Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στον Ανθ. Γαζή

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έκανε το χρέος του, νίκησε με 4-1 τον Άνθιμο Γαζή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Γατζέας και οι φιλοξενούμενοι χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες έφτασαν άνετα στη νίκη-πρόκριση. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Βαγενάς και Καραγεωργόπουλος, ενώ ο πρώτος είχε και δοκάρι λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μόλις στο 2ο λεπτό τραυματίστηκε ο Θανάσης Καναβός (χτύπησε στο γόνατο) και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κουτσούκη).

Το σκορ άνοιξε στο 29’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βαγενά. Ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 50’ έγραψε το 0-2. Στο 53’ ο Καραγεωργόπουλος με σουτ έγραψε το 0-3, για να ακολουθήσει και τέταρτο τέρμα από τον Καραγεωργόπουλος και πάλι στο 85’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Σαραφίδης, Σιαμουρδάνης, Βούλγαρης, Μυλωνάς (59’ Κουλάκογλου), Κωστάκης, Παναγιωτάκης, Τριχόπουλος, Πασσάς (65’ Μπρισμπέος), Ν. Δημόπουλος (67’ Δανηλόπουλος), Κατσαρός, Αρμάγος (46’ Κίτσας)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Κυριάκος, Κόκας, Κουκουτής, Λάμπος, Πότσι, Καναβός (2’ λ.τρ. Κουτσούκης), Βαγενάς, Γκάμπας, Καραγεωργόπουλος, Κοντοβάς (30’ Χριστοδουλόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις