Αποκτά Σέρβο μέσο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλο συνεχίζουν τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας και μετά την απόκτηση των Μπρούνο Μπαράνκο και Ιγκόρ Φιλίποβιτς, θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές.
Να τονίσουμε, πως ο Αργεντινός επιθετικός θα βρίσκεται στο Βόλο την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.
Ο Φιλίποβιτς βρίσκεται ήδη στο Βόλο και σήμερα το απόγευμα θα προπονηθεί μαζί με την ομάδα για πρώτη φορά.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε επαφή με Σέρβο μέσο, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα, ως επιθετικός χαφ, με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Σερβίας. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στο Βόλο για να υπογράψει και να γίνει ο τέταρτος ξένος της ομάδας.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι κινήσεις για την απόκτηση δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών εκ των οποίων ο ένας είναι 29 ετών, παίζει στη μεσαία γραμμή και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει συζήτηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και θα κάνει τις εισηγήσεις του, όσον αφορά το πόσους παίκτες και σε ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα, με τον Ολυμπιακό, πάντως, να φροντίζει με τις κινήσεις που κάνει, να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Λόρι Κέρη, Παντελής Ριζογιάννης, Κώστας Παναγιώτου και Νίκος Γιαννιτσάνης, οι οποίοι, ως γνωστόν, αποχώρησαν από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις