Ήττα στις λεπτομέρειες για τον αξιόμαχο Κένταυρο

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι μέχρι το τελευταίο του λεπτό έγινε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, μεταξύ του Κενταύρου Αγριάς και της ομάδας των Βριλησσίων. Νικήτρια ήταν η ομάδα των Βριλησσίων η οποία εξασφάλισε μια διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Κενταύρου Αγριάς είχαν πολλές άστοχες και βιαστικές επιθετικές ενέργειες. ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η ομάδα των Βριλησσίων να πάρει τη διαφορά των 6 τερμάτων…


Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κενταύρου Αγριάς, έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής, για μια ακόμα φορά στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησαν με όπλο την πολύ καλή άμυνα τους, να ροκανίσουν τη διαφορά. Μέχρι τα μισά του ημιχρόνου αυτή παρέμεινε στα 5 τέρματα (14 – 19). Από εκείνο το σημείο και μετά η πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων έφερε αποτελέσματα, αποδιοργανώνοντας το παιχνίδι των φιλοξενουμένων, οι οποίοι σημείωσαν το τελευταίο τους τέρμα στο 49ο λεπτό (15 – 20). Τα τελευταία λεπτά ήταν πραγματικά δραματικά με τον Κένταυρο να μειώνει συνεχώς το σκορ και αν δεν είχε μερικές άτυχες και άστοχες επιλογές, θα είχε καταφέρει να κάνει και τη μεγάλη ανατροπή.

Πεντάλεπτα: 1 -4, 3 – 6, 4… – 8, 6 – 11, 6 – 12, 8 – 14 (ημχ.)
9 – 15, 11 – 17, 14 – 19, 15 – 20, 17 – 20, 18 – 20.
Δίλεπτες: 4 – 7
Πέναλτι: 1/2, 4/6.
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Κρατήρας (1), Αργέντος, Λοίζου (4), Καρανάσος (2), Ασαρίδης (3), Ζωναρόπουλος (5), Νούλης (2), Μιμίκος (1), Μιχαηλίδης, Κοντογιώργης, Μάνο, Μακρής.
Βριλήσσια: Τσικογιαννόπουλος, Ντούσικος (4), Κορμάζος (5), Ορκάς (2), Λάγιος, Κατρής, Νικολακόπουλος (3), Κλέωπας (2), Κατσαρός, Δουνάκης, Κότσιρας, Ράμμος (2), Τσιβρανίδης, Λάλιος, Σομπιρακούλ (2), Σταύρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις