Παπασταθόπουλος: «Κάποιοι άνθρωποι κάνουν επιλογές για την Εθνική και γι’ αυτές κρίνονται»

Ο Τζον Φαν Σιπ «τελείωσε» από την εθνική ομάδα τον Δημήτρη Σιόβα και δύο πρώην αρχηγοί, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Βασίλης Τοροσίδης πήραν θέση για το θέμα.

Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Παπασταθόπουλος που ήταν προσκεκλημένοι στην πρεμιέρα της εκπομπής του Mega «Super Μπάλα», όταν κλήθηκαν να σχολιάσουν την απόφαση του Ολλανδού τεχνικού για τον αποκλεισμό του Σιόβα τόνισαν πως η εθνική ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και όλοι κρίνονται για τις αποφάσεις που παίρνουν!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σχολίασε: «Τώρα μου βάζετε δύσκολα. Πιστεύω η Εθνική δεν είναι ο Σωκράτης, ούτε ο Βασίλης, ούτε ο Κώστας, ούτε ο Σιόβας και ούτε κανείς. Η Εθνική είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί παίρνουν κάποιες αποφάσεις και αυτές κρίνονται.

Το εάν βρίσκομαι ή δεν βρίσκομαι στις επιλογές της Εθνικής είναι κατά ένα μέρος και επιλογή δική μου. Εύχομαι και εγώ ο Βασίλης να πηγαίνει καλά η Εθνική. Ότι έκανα και έλεγα στην Εθνική το έκανα για το καλό της. Ότι έγινε στο παρελθόν δεν το αλλάζω και θα το έκανα ξανά».

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε ότι: «Είναι σωστό πως πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου. Όλοι φυσικά κρίνονται από τις πράξεις τους. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι πως εάν όντως ο Σιόβας ενημερώθηκε πρέπει να γίνει το ίδιο και με τον Σωκράτη και τον Κώστα.

Να μην αιωρείται το τι γίνεται με τον Σωκράτη και τον Κώστα. Θα έπρεπε να το έχουν ξεκαθαρίσει. Εάν δεν θέλει κάποιους παίκτες να το ξεκαθαρίσει. Ο Σωκράτης και ο Κώστας έχουν δώσει και τη ψυχή τους. Εάν δεν τους θέλουν να το ξεκαθαρίσουν. Εμείς ευχόμαστε να πηγαίνει καλά η Εθνική άσχετα από ποιες ομάδες είναι οι παίκτες που πηγαίνουν».