Διορθώνει τις αδυναμίες ενόψει ΠΑΟΚ ο Βόλος

Οι παίκτες του Βόλου παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Κουέστα. Ωστόσο, θα μπορούσαν να είχαν πάρει την ισοπαλία, απέναντι στον Άρη που παρουσιάστηκε σοβαρός, «διαβασμένος», πέτυχε το γκολ νωρίς και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το σκορ, με τη βοήθεια και της διαιτησίας. Η φάση της ανατροπής του Περέα μέσα στην περιοχή είναι “πεντακάθαρη” και ο διαιτητής Βάτσιος αρνήθηκε να δώσει το πέναλτι στον Βόλο.
Οι «κυανέρυθροι» εγκλωβίστηκαν στο παιχνίδι του Άρη και δεν κατάφεραν να ανταποδώσουν το γκολ που δέχθηκαν νωρίς στο ματς. Μπορεί να είχαν κατοχή μπάλας, ωστόσο, δεν είχαν ούτε μία κλασική ευκαιρία για γκολ. Ο Τάσος Δουβίκας δεν τροφοδοτήθηκε ανάλογα (χάθηκε στο παιχνίδι), με τον νεαρό επιθετικό να μην μπορεί να φτάσει σε θέση βολής και με τον Άρη να έχει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία.
Έτσι, ο Βόλος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα και θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθεί, καθώς ακολουθεί το Σάββατο νέο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο” θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό και θα αρχίσει στις 18.30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις