Νίκη για την Κ17 του Βόλου στην πρεμιέρα με Λαμία

Απίστευτη εμφάνιση και ευρεία νίκη για την ομάδα Κ17 του Βόλου, που νίκησε τη Λαμία με το ευρύ 4-0. Στην αρχή του παιχνιδιού κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι με τους δυο αντιπάλους να παίζουν αναγνωριστικά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γλυκό (12’) και τον Σφέτσα (23’). Οι φιλοξενούμενοι όμως στο 43’ κέρδισαν πέναλτι. Ο Βολιώτης πορτιέρο Μπατζιάκας με εκπληκτική απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι Βολιώτες ανέτρεψαν πλήρως την εικόνα του αγώνα και πέτυχαν γκολ στο 44’ με τον Σφέτσα, μετά από πάσα του Γλυκού, κάνοντας το 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι με ψυχολογία στα ύψη πέτυχαν άλλα τρία τέρματα. Στο 52΄ο Τζιάνης που πέρασε στο παιχνίδι στο 46’ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 ενώ ο στο 62’ ο εκ των κορυφαίων σε απόδοση κεντρικός μέσος Μπαϊράμης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ πέτυχε στο 64’ ο 14χρονος Νταβλαμάνος, δυο μόλις λεπτά από την είσοδο του στο παιχνίδι. Ο μικρότερος αθλητής του Βόλου και του αγώνα, ο 14χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ αφού αρχικά ξεπέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και στη συνέχεια με μεγάλη ψυχραιμία ξεπέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας για τέταρτη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Βόλου και το προπονητικό τιμ αφιέρωσαν τη νίκη τους στο νεαρό Σφέτσα που τραυματίστηκε σοβαρά στο 62’ στο γόνατο και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Επίσης, ευχαριστούν δημόσια τον γιατρό της ομάδας κ. Παγουλάτο Ευάγγελο για την καθοριστική και άμεση επέμβαση του.
ΒΟΛΟΣ (Δανόπουλος): Μπατζιάκας, Μπαλούλης, Γκαραβέλας (80’ Ζαρίφης), Σανάι, Κουτσιμπάνας, Μπαιράμης, Σφέτσας (62’ Μπουμπούκης), Χολέβας, Νούλας (46’ Τζιάνης), Γλυκός (62’ Νταβλαμάνος), Παναγούλας (55’ Αναστασίου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις