Στοίχημα: Με τα γκολ στο Κράσνονταρ! (video)

Πολύ ενδιαφέρον το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (22/09) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίζει δύο δυνατές στοιχηματικές επιλογές. Φυσικά ξεχωρίζει η μάχη του ΠΑΟΚ για τα playoffs του Champions League, ενώ υπάρχει δράση και στο “νησί” για το θεσμό του Λιγκ Καπ. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην goalbet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τα γκολ στο Κράσνονταρ

Στις 22:00, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο υπερσύγχρονο Krasnodar Stadium ένα βήμα πριν τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, με τη ρεβάνς στην Τούμπα να ακολουθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Εντυπωσιακή η Κράσνονταρ στην τελευταία της εμφάνιση διέλυσε την Χίμκι με 7-2 και ανέβηκε στην 5η θέση του ρώσικου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μουσάεφ προηγήθηκε 2-0 με τους Μπεργκ και Κλάεσον, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κόριαν στο 27ο και 42ο λεπτό, αλλά ο Κλάεσον έδωσε το προβάδισμα εκ νέου πριν την ανάπαυλα. Μονολογος το δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, σκόραραν ακόμη 4 φορές και έρχονται στο σημερινό παιχνίδι με την ψυχολογία στα ύψη! Πολύ ταλαντούχα ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με το γνωστό μας Μάρκους Μπέργκ στην κορυφή. Οι συμπατριώτες του Όλσον και Κλάεσον, μαζί με τον Καμπελά αγωνίζονται στην τριάδα από πίσω του, ενώ πολύ ταλαντούχοι είναι και οι χαφ Βιλένα και Βάντερσον. Αμυντικά δεν είναι το ίδιο ποιοτικοί.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση επικρατώντας της πανάκριβης Μπενφίκα με 2-1 στον προηγούμενο γύρο! Εκπληκτική εμφάνιση από τους Γιαννούλη και Σβαμπ, πανέξυπνο κοουτσάρισμα από τον Φερέιρα, διάβασε σωστά την έλλειψη ρυθμού των Πορτογάλων και χτύπησε στο δεύτερο ημίχρονο. Ενδιάμεσα από τις ευρωπαϊκές του μάχες ήταν αναμενόμενα “άδειος” απέναντι στον Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 την Παρασκευή στην Τούμπα. Ο Ζίφκοβιτς σκόραρε ξανά με τη νέα του ομάδα, αποδεικνύοντας την ποιότητά του, αλλά η άμυνα είχε κενά. Ο Μιχάι έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για την ισοφάριση των Περιστεριωτών.

Η Κράσνονταρ θα μπει στον αγώνα με περισσή αυτοπεποίθηση μετά την 7αρα της Παρασκευής και διαθέτει τρομερή ποιότητα στην επίθεση. Δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν ο Δικέφαλος του Βορρά. Επιθετικά όμως ο ΠΑΟΚ θα βρει χώρους με ένα σχήμα πιθανότατα δίχως κλασικό φορ. Παίζει έξυπνα με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στο αργό κεντρικό δίδυμο των Ρώσων. Ποντάρουμε στο Goal/Goal (1.90), το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις περισσότερες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του θεσμού.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Χόθορνς

Στις 21:00, η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Μπρέντφορντ για το θεσμό του Λιγκ Καπ. Πρόκειται για μονή αναμέτρηση, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Γουέστ Μπρομ ξεκίνησε με δύο ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, 0-3 από τη Λέστερ και 5-2 το Σάββατο από την Έβερτον. Ενδιάμεσα απέκλεισε τη Χάρογκεϊτ για το θεσμό του Λιγκ Καπ με σκορ 3-0.

Η Μπρέντφορντ πέρσι έχασε την άνοδο στην Πρέμιερ στον τελικό των μπαράζ. Στη φετινή Championship ηττήθηκε από την Μπέρμιγχαμ (1-0 εκτός), ενώ το Σάββατο επικράτησε τη Χάντερσφιλντ με 3-0. Στον προηγούμενο γύρο του θεσμού έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τη Σαουθάμπτον με 0-2 εκτός έδρας.

Επιθετικές ομάδες και οι δύο, ο θεσμός του Λιγκ Καπ προσφέρεται για πιο ανοιχτά παιχνίδια και κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα. Ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Το Betarades.gr πάντα παρόν στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων προαναγγέλλει τη μάχη του ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ από το κανάλι του στο Youtube. Δείτε την ανάλυση του αγώνα Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ στο παρακάτω link:

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις