Η χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός χάνοντας από τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών που είχαν τα Τρίκαλα (ηττήθηκαν από τη Ζάκυνθο) και της Κέρκυρας, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Μάλιστα, από τη στιγμή που δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας με τον Απόλλωνα, είδε…

…την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ξεφεύγει πέντε βαθμούς στη βαθμολογία και η ομάδα να μένει πολύ πίσω από το στόχο της.
Μετά από 9 αγωνιστικές η βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού από την πρώτη θέση έχει φτάσει στους 12 βαθμούς και δεν βλέπουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να την καλύψουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Όσο για τη 2η θέση, που και αυτή δίνει άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, η απόσταση είναι έξι βαθμοί, οι οποίοι σαφώς και παλεύονται, με τη βασική προϋπόθεση να αλλάξει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.
Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να αγωνίζεται με τον τρόπο που βλέπουμε στα παιχνίδια μέχρι τώρα, δεν έχει καμία τύχη να προλάβει και φέτος το τρένο της ανόδου. Οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών, πάντως, πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν την ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάρει αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο.
Από την άλλη θα είναι πολύ σημαντικό ο Ολυμπιακός να καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΕΠΟ και να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αν δεν το πετύχει, θα είναι δύσκολο με την υπάρχουσα ομάδα και χωρίς ενισχυτικές κινήσεις, ο Ολυμπιακός να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από το να πλασαριστεί σε μια θέση, ψηλά μεν στη βαθμολογία, όχι όμως στην πρώτη προνομιούχο δυάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις