Παραδόθηκε νέο γήπεδο μπάσκετ στον Ριζόμυλο

Παραδόθηκε το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στον Ριζόμυλο Δήμου Ρήγα Φεραίου. Πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του γηπέδου βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Το συνολικό εμβαδόν του γηπέδου είναι 450 τ.μ.
Έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης και την αποτροπή τραυματισμών ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Ο αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο μπασκέτες Ολυμπιακού τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους.
Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας είπε: «Παραδίδουμε το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας μας και των απαιτήσεων των αθλητών. Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των παιδιών μας».
Παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου κ.κ. Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, ο διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Δημητρίου, εκπαιδευτικοί και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις