Χ. Τερζανίδης: Ήρθαμε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Βόλο

Ο Χρήστος Τερζανίδης είχε αγωνιστεί κατά σειρά σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Μακεδονικό Νεάπολης, ενώ είχε συμπληρώσει και 27 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν ως μέσος και μάλιστα στην καριέρα του είχε κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας (1976) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (1972, 1974) με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και ένα Βαλκανικό Κύπελλο (1977) με την ομάδα του «Τριφυλλιού».

Ο Χρήστος Τερζανίδης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ και του Θησέα Αγριάς αναφέρθηκε στο λόγο που η ομάδα του ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη ως τον Βόλο. Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων του ΠΑΟΚ γνωστοποίησε επίσης την αποστολή του συγκεκριμένου συνδέσμου, ενώ επεσήμανε πως οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ θα βοηθήσουν όσο μπορούν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τερζανίδη:

«Ήρθαμε σήμερα στο Βόλο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό και ιδιαίτερα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Αυτή είναι η αποστολή μας, να δίνουμε παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα και είναι ευχαρίστηση μας, όταν μας καλούν να είμαστε ”παρών”. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την πλευρά μας αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις