Το SKIATHOS PALACE δίπλα στον ΑΟ Σκιάθου και τον Αθλητισμό

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με την επιβλητική ξενοδοχειακή μονάδα Skiathos Palace των αδερφών Δερβένη που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στη νέα διοίκηση και βοηθούν πέραν των δυνατοτήτων τους αποδεικνύοντας πως ακόμα και την δύσκολη για αυτούς φετινή χρόνια δηλώνουν έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό τους στον Αθλητισμό και τη νεολαία του νησιού μας.

Ανταποδοτικά η Διοίκηση του ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ παρέδωσε σήμερα τις νέες στολές στους ποδοσφαιριστές φέροντας το λογότυπο του Skiathos Palace το οποίο θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου ενώ διαφημιστικό spot θα συμπεριλαμβάνεται στις ζωντανές μεταδόσεις της ομάδας από το Skiathoslife.gr

Το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από τη χώρα της Σκιάθου. Η ξενοδοχειακή μονάδα, αμφιθεατρικά κτισμένη, με υπέροχους κήπους και θέα την μαγευτική παραλία των Κουκουναριών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις ωραιότερες της Ευρώπης, συνδυάζει το κοσμοπολίτικο περιβάλλον με τη διακριτική διακόσμηση.

Σήμερα, με αναβαθμισμένο προφίλ, σας προσκαλεί να βιώσετε μια νέα εμπειρία άνεσης και φιλοξενίας. Με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του αλλά και το υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών, το Skiathos Palace μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις