Τεστ κορωνοϊού και απολύμανση στη Βέροια

Σήμερα το πρωί έκανε τα τεστ για τον κορωνοϊό όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά το θετικό κρούσμα που βρέθηκε χθες σε παίκτη της. Μάλιστα θα γίνει και δεύτερο τεστ την Παρασκευή, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε και η σχετική απολύμανση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Ταγαροχώρι.

Έτσι οι Βεροιώτες, τηρώντας το σχετικό πρωτόκολλο, γυρίζουν από το απόγευμα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Φυσικά το σημερινό φιλικό με την Αριδαία δεν θα γίνει, ενώ η διεξαγωγή του Κυριακάτικου αγώνα με τη Νίκη Βόλου αποτελεί ερωτηματικό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο προπονητικό κέντρο της Π.Α.Ε Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 στο Ταγαροχώρι Ημαθίας δειγματολογικοί έλεγχοι του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, υπάλληλοι), καθώς και των μελών της διοίκησης, από  εξειδικευμένα κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών.

Τα αποτελέσματα στο σύνολο τους των τεστ COVID-19 ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και οι οποίοι δειγματολογικοί έλεγχοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Π.Α.Ε θα επαναληφθούν εντός τριών ημερών, έχοντας ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ ολοκληρώθηκε και η γενική απολύμανση – καθαρισμός του χώρων του προπονητικού κέντρου και των γραφείων της ομάδας μας.

Με υψηλό  αίσθημα  ατομικής και ομαδικής κοινωνικής ευθύνης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι άμεσα επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις (προπονήσεις-φιλικές αναμετρήσεις) της ομάδα μας και η συνέχιση της προετοιμασίας για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας στην αγωνιστική περίοδο που πρόκειται να ακολουθήσει.

kerkidasport.gr