Μόρας: «Οι διαιτητές δεν πρέπει να ειρωνεύονται τους παίκτες»

Μέσω του gazzetta.gr, ο Βαγγέλης Μόρας, πήρε θέση για το ασυνήθιστο περιστατικό που συνέβη με τον ίδιο και έναν επόπτη κατά τη διάρκεια του φιλικού των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Βαγγέλης Μόρας, με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχοντας φορέσει την φανέλα ομάδων όπως οι ΑΕΚ, Μπολόνια, Σουόνσι, Ελλάς Βερόνα, Μπάρι και φυσικά της Λάρισας αλλά και της Εθνικής ομάδας, στα 39 του χρόνια, συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά με πάθος: Να παίζει ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα του απέναντι στα Τρίκαλα συνέβη ένα περιστατικό, που η αλήθεια είναι, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύεις ότι μπορεί να πρωταγωνιστεί ο έμπειρος στόπερ.

Υπάρχουν, όμως στιγμές, που ο καθένας μπορεί να βγει εκτός εαυτού. Μια ασυνήθιστη κουβέντα ενός βοηθού προς το πρόσωπό του, αποτέλεσε τη σπίθα για να εκραγεί.

Ο Βαγγέλης Μόρας, μέσω του gazzetta.gr τοποθετείται για το ατυχές περιστατικό, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό καλό είναι πριν γραφτεί κάτι πρέπει να ξέρει ο καθένας τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αναφέρω τι μου είπε ο εν λόγω επόπτης ή του τι είπα. Ό,τι ειπώθηκε έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και το θέμα τελείωσε εκεί. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι πως δεν πρέπει κανένας διαιτητής να ειρωνεύεται τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ζητήσω μόνο συγγνώμη από τα παιδιά που ίσως δουν το βίντεο. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί και με λάθος τρόπο, να διεκδίκησα το σεβασμό που δεν έδειξε ο εν λόγω κύριος προς το πρόσωπό μου. Κι ο σεβασμός για μένα είναι το παν.

Αν θέλει κάποιος να ανεβάσει τα κλικ του site του, τον προκαλώ και τον προσκαλώ να πάρει μια κάμερα και να κάνει μια βόλτα σ’ όλα τα ελληνικά γήπεδα. Δεν υπάρχει αγωνιστικός χώρος που να μην έχουν υπάρξει στιγμές έντασης – άλλες πιο έντονες κι άλλες λιγότερο. Το ζήτημα είναι ότι το θέμα τελείωσε εκεί.

Όλοι ξέρουν το ήθος μου και ποιος είμαι. Αυτοί που με γνωρίζουν λίγο καλύτερα θα έχουν ήδη καταλάβει γιατί μπορεί όντως να ξέφυγα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις