Παίκτη από τον Παναθηναϊκό απέκτησε ο Πιερικός

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Πιερικό, ο οποίος απέκτησε τον Δημοσθένη Χαντζάρα, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Επίσης, δόθηκε δανεικός ο Χριστοδουλής στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής και εκείνη του δανεισμού: «Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ. Ο Δήμος Χαντζάρας είναι ποδοσφαιριστής γενημένος στις 08/01/1997 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις ομάδες του Ολυμπιακού Κ-20, Ομόνοια Λευκωσίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναθηναϊκό, ΝΠΣ Βέροια (δανεικός).

Ο Πιερικός καλωσορίζει τον Δήμο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.Στο μεταξύ, ο Πιερικός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Χριστοδουλή Γεωργίου με την μορφή δανεισμού στον σύλλογο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εώς το τέλος την σεζόν. Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου φέτος θα αγωνιστεί στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο Γιώργος Χριστοδουλής είναι γηγενής ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 4/1/2001 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Βατανιακό και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε ΑΕΠ Ηρακλή, Κ17 Παναθηναϊκού,την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης Κ19 και φέτος ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου μας.

Ο Πιερικός του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον νέο του σύλλογο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις