Ώρα Ευρώπης για την ΑΕΚ απόψε με Σεντ Γκάλεν

Η ΑΕΚ απόψε το βράδυ αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Σεντ Γκάλεν (21.30, Cosmote Sport 2) στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με φόντο τους ομίλους της διοργάνωσης στους οποίους καλείται να επιστρέψει για να δυναμώσει ξανά το ευρωπαϊκό της όνομα.

Σίγουρα στην ΑΕΚ ξέρουν ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια άκρως νεανική ομάδα που ψάχνει πάντα το γκολ και τον τρόπο να πνίξει τον αντίπαλο, αλλά η πρόκριση δεν είναι ακατόρθωτη αν η ελληνική ομάδα μπει στο παιχνίδι συγκεντρωμένη και διαβασμένη.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το ματς με τους Ελβετούς, ενώ στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε σχετικά η απάντηση του ήταν «περιμένετε και θα δείτε». Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι προβάδισμα για το αποψινό παιχνίδι έχει το 3-5-2.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Τσιντώτα κάτω από την εστία, τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στην άμυνα και τους Ινσούα, Μπακάκη στις πτέρυγες. Στο κέντρο θα είναι ο Μάνταλος με τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς, ενώ μπροστά οι Ολιβέιρα και Λιβάγια. Αν πάλι γίνει η ανατροπή και ο Ιταλός τεχνικός επιλέξει το 4-3-3 τότε δεν αποκλείεται να δούμε βασικό τον Λιβάι Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης, οπότε ο Λιβάγια θα πάει αριστερά, με τον Χνιντ να μένει εκτός.

Από την άλλη φαίνεται πως η Σεντ Γκάλεν θα έχει στη διάθεση της τα επιθετικά της όπλα. Ο προπονητής Πέτερ Τσάιντλερ είπε πως όλοι είναι διαθέσιμοι εκτός του αμυντικού Λίχινγκερ, ενώ ο μόνος αμφίβολος είναι ο επιθετικός Μπάμπιτς.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα των Ελβετών αυτή θα αποτελείται από τους Βατκόβιακ Κράουχι, Στεργίου, Φάζλιγι, Μουχεΐμ, Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Στίλχαρτ, Ριμπέιρο, Γκιγμενό, Ντουά.

Διαιτητής της αναμέτρησηε είναι ο Ισπανός, Ερνάντεθ με βοηθούς τους Ναράνιο και Ροντρίγκεθ και τέταρτο τον Ρόχας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις