Ν. Μακρίδης: «Να στηρίξουμε την προσπάθεια πριν να είναι αργά»

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης απευθύνει μέσω επιστολής, το μέλος του Δ.Σ. της Νίκης, Νίκος Μακρίδης. Η επιστολή:

«Μετά από πολλά χρόνια, φέτος η αγαπημένη μας ομάδα η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή μία νέα προσπάθεια στηριζόμενη σε ανθρώπους που προέρχονται από τις σάρκες του Συλλόγου, ανθρώπους που όλα τα χρόνια καθόμασταν δίπλα-δίπλα στις κερκίδες, όπου κι αν αγωνιζόταν η ομάδα μας.

Αφού για πολλά χρόνια είχαν τις τύχες της ομάδας είτε άνθρωποι φαντάσματα, είτε ΄΄μεγαλοεπενδυτές΄΄, που το μόνο που έκαναν ήταν να κερδίζουν σε βάρος της Ιδέας που λέγεται ΝΙΚΗ και που την καταχρέωσαν, φέτος για πρώτη φορά η ομάδα λειτουργεί με γνώμονα να είναι καθαρή οικονομικά και χωρίς οφειλές σε συνεργάτες και τρίτους.

Οφείλουμε ως Νικιώτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια δίνοντας το ελάχιστο που μπορούμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση και είναι βασική διεκδικήτρια της ανόδου.

Κάνοντας την αρχή από τον αγώνα της Τετάρτης με το Καναλάκι, ας δείξουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι τους στηρίζουμε και τους εμπιστευόμαστε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν είναι μόνο ο Στέλιος Βούλγαρης που βάζει φέτος τα χρήματά του για την αναγέννηση της ομάδας μας,μετά το περσινό Πανελλήνιο ΡΕΖΙΛΙΚΙ!!!!!

Πολύ φοβάμαι ότι και ΑΥΤΟΣ θα κουραστεί σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε αν δε δει ανταπόκριση απο τον κόσμο μας και θα φύγει, αλλά με ψηλά το κεφάλι, που κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να ξαναγωνίζεται η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έστω και στο πρωτάθλημα της Γ ‘ Εθνικής!!!!!!!!

Ας το κάνουμε πράξη και ας αποδείξουμε οτι είμαστε πολλοί…. ΟΧΙ μόνο λόγια και κριτική στα ραδιόφωνα,στα τσιπουράδικα και στα καφενεία!!!!!!!.

Ο μεγαλύτερος επενδυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της!!!!!!!!!

Την Τετάρτη στην ”κλούβα μας” 3.000 λαός να αποδείξουμε ότι όντως είμαστε το αφεντικό στην πόλη μας και να ενισχύσουμε από το υστέρημα μας στην φετεινή προσπάθεια ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Μέλος Δ.Σ. Γ.Σ.Β. ” Η ΝΙΚΗ”

Αθλητικός σχολιαστής BlueStarfm 105,1

Nίκος Μακρίδης»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις