Μ. Ζάχος: Πρότυπο αθλητή και οικογενειάρχη ο Γιώργος Πασχαλίδης

Ο Μπάμπης Ζάχος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, Παλαίμαχοι Θησέα Αγριάς – Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο Olimpico Sport Club και τον οποίο «σφύριξε» ο ίδιος, για τους δύο σκοπούς που έγινε. Ο παλαίμαχος διαιτητής της ΕΠΣΘ αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες, αλλά και στον ρόλο του διαιτητή. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Ζάχου:

«Έχουμε έρθει για δύο σκοπούς. Ο πρώτος είναι για την ΕΛΕΠΑΠ, που έχουμε υποχρέωση απέναντι της όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και ο δεύτερος είναι για τον φίλο μου, τον Γιώργο Πασχαλίδη που ”έφυγε”.

Όσον αφορά το δεύτερο, θα επαναλάβω τις φράσεις του Αντώνη Γεωργιάδη, του μεγάλου προπονητή, που έλεγε ότι ο Γιώργος Πασχαλίδης ήταν πρότυπο αθλητή, οικογενειάρχη, αλλά και άνθρωπος. Αυτό το τρίπτυχο εμένα με έχει συγκινήσει από τότε και είναι τιμή μου που είχα αυτό τον άνθρωπο παρέα. Ο θεός να τον αναπαύσει.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είδα παλιές δόξες του ΠΑΟΚ, αλλά και τα παιδιά της Αγριάς, οι οποίοι βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση και έτσι πρέπει να είναι για να υπάρχει υγιής τρόπος ζωής. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι να γίνονται πάντα τέτοιες εκδηλώσεις για το καλό όλων».

Για τον ρόλο του διαιτητή: «Ο ρόλος της διαιτησίας είναι κυνικός και στα επίσημα παιχνίδια και στα ανεπίσημα και σε αυτά που γίνονται για κάποιο σκοπό. Μην ξεχνάτε ότι ο διαιτητής πρέπει να είναι πάντα παιδαγωγός και αυτό τα λέει όλα. Τώρα κατά πόσο ισχύει εδώ στον τόπο μας, δεν γνωρίζω. Προσπαθούμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις