“Χρυσός” ο Βολιώτης Ανδρέας Κεχαγιάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε ο αθλητής Ανδρέας Κεχαγιάς από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Technical Striking – kick boxing ανδρών γυναικών της ΕΟΤS που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20/9 στην Θεσσαλονίκη.

Ο Κεχαγιάς που ξεκίνησε τους αγώνες από την φάση των 16 στην κατηγορία έως 81 κιλών ανδρών πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει σε όλες τις αναμετρήσεις.

Στην φάση των 16 ο Κεχαγιάς ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα με γρήγορες εναλλαγές τεχνικών που βρήκαν έγκυρα σημεία κατάφερε να πάρει και να έχει το προβάδισμα ως το τέλος.. Με την ίδια τακτική ξεκίνησε και στα προημιτελικά πετυχαίνοντας περισσότερα σημεία από τον πρώτο κιόλας γύρο και στην συνέχεια να βρίσκει εύκολα σημεία όταν ανοίγοταν ο αντίπαλος αυξάνοντας την διαφορά στο σκόρ. Στον ημιτελικό έγινε ένας αμφίρροπος αγώνας με κλειστές άμυνες και με ισοπαλία στο σκόρ αλλά ο Κεχαγιάς στον τέλος του τρίτου γύρου κατάφερε να βρεί ένα γερό λάσκτισμα στο σαγόνι και να το μετρήση ο διαιτητής νοκ ντάουν και με αυτό το σημείο πέρασε στον τελικό. Στον τελικό κατάφερε με την συνεχόμενη πίεση να πάρει ένα μικρό προβάδισμα στο σκόρ του δευτέρου γύρο και στην συνέχεια με καλές άμυνες και πολύ σωματική προσπάθεια κατάφερε να το κρατήσει έστω και δύσκολα μέχρι την λήξη του αγώνα .

Με την επιτυχία αυτή ο αθλητής γίνεται μέλος της Ελληνικής ομάδας για τους διεθνής αγώνες και κυρίως στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα το Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις