Νίκη Βόλου: Συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, διοργανώνει η Νίκη Βόλου δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή της στις οικογένειες του Νομού Καρδίτσας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 συμπαραστέκεται εμπράκτως στους ταλαιπωρημένους κατοίκους των πληγεισών περιοχών του Νομού Καρδίτσας, από τον κυκλώνα Ιανό, και διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για εκείνους.
Συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου να επισκέπτονται, από σήμερα, Πέμπτη 24/9, μέχρι και την Τετάρτη 30/9, τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, επί της οδού Μαιάνδρου, δίπλα από το Γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, από τις 16:00, μέχρι και τις 18:00 και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας για λίγο παραπάνω “φως”, για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των μελών όλων αυτών των οικογενειών που, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεινοπαθούν.
Συλλέγουμε μπουκάλια νερό, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφέ, πελτέδες, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Κάθε προσφορά, έστω κι η μικρότερη, κρίνεται σημαντική.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις