Κέρασε νίκη και πεντάδα τα Χανιά ο Μασάδο

Την τρίτη τους εντός έδρας νίκη, πέτυχαν τα Χανιά που κέρδισαν με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Κισσαμικό και την Παναχαϊκή. Με αυτό το ματς έπεσε η αυλαία της 9η αγωνιστικής της Football League.

Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους «κιτρινόμαυρους» και στο 24΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γκέσιου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του Μπλάζιτς, προκειμένου να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στη φάση του 28΄ το σουτ όμως του Μοσχάκη πέρασε ελάχιστα έξω από τα καρέ των Κρητικών.

Στο 35΄ ο ΑΟΧ έφτασε μια ανάσα από το 2-0 η κεφαλιά όμως του Γκέσιου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Ρούση, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι Χανιώτες κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους χάρη σε κεφαλιά του Μπριλάκη, το οποίο όπως και στην φάση του 24΄ ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο . Έπειτα από το τέρμα που πέτυχαν οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως στο παιχνίδι και σε τέσσερις περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο να καθαρίσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη.

Στο 55΄ με την εκτέλεση φάουλ του Λίτα να αποκρούεται από τον Κουτσόπουλο, στο 66΄ με το σουτ του Γκέσιου να αποκρουέται σε κόρνερ από τον πορτιέρο των Θεσσαλών, και στο 67΄ με την κεφαλιά του Γκέσιου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου και στο 87΄ με το σουτ του Δεινόπαπα νε περνάει ελάχιστα έξω από την εστία των φιλοξνεούμενων, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Μασάδο, Ν. Νύκταρης (67′ Δεινόπαπας), Σαΐν, Μπουζούκης (46′ Ρίκκα), Γκέσιος (90’+2′ M. Νύκταρης), Λίτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης (72′ Μαυριάς), Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσίτας (58′ Τσούκαλος), Μοσχάκης (58′ Μπιτέλης), Πιτταράς.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις