Ανακοίνωση με …photoshop Διαγόρα και Ιεράπετρας κατά Νίκης Βόλου

Ένα ανυπόγραφο έγγραφο που φαίνεται καθαρά πως έχουν τοποθετηθεί με πολύ πρόχειρο τρόπο τα ονόματα των ομάδων του Διαγόρα Ρόδου και της Ιεράπετρας, παρουσιάζεται ως ανακοίνωση των δύο ομάδων κατά της Νίκης Βόλου. Προφανώς και δεν αμφισβητείται πως πρόκειται για κείμενο στο οποίο συμφωνούν οι δύο ομάδας αλλά αντί των ονομάτων που μπήκαν με “copy paste” στο τέλος θα μπορούσε να υπογράφεται από τους προέδρους των δύο συλλόγων. Ψιλά γράμματα…

Η Νίκη Βόλου, ως ομάδα που έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της, αιτήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή την απόφαση με την οποία αντικαταστάθηκαν οι δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 (Πλατανιάς και Πανιώνιος) με τις ομάδες του Διαγόρα και του Ο.Φ. Ιεράπετρας. Σε καμία περίπτωση δεν στράφηκε εναντίον αυτών των ομάδων που εφόσον πληρούν τα κριτήρια της λίγκας πολύ καλά κάνουν και προβιβάζονται.

Η ανακοίνωση των δύο ομάδων μοιάζει τρομερά με την απάντηση της Λίγκας στο εξώδικο της Νίκης Βόλου. Πιθανόν, θα πρόκειται είτε για σύμπτωση, είτε για πλήρη ταύτιση απόψεων.

Στο παρακάτω κείμενο-επιστολή φαίνεται καθαρά πως τα ονόματα των δύο ομάδων προστέθηκαν μετά και μάλιστα σβήνοντας με πολύ άτσαλο τρόπο το πρωτότυπο. Δείγμα της προχειρότητας με την οποία δυστυχώς λειτουργεί το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας που θέλει να λέει πως αποτελεί τον προπομπό της Σούπερ Λιγκ 1:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις