ΠΑΟΚ: Με Τσόλακ και Ουαγκέ στον Βόλο

Με τις δύο του μεταγραφές στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο το Σάββατο 26/9.

Τόσο ο Αντόνιο Τσόλακ, όσο και ο Μούσα Ουαγκέ  συμπεριλαμβάνονται στους «εκλεκτούς» του Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Χωρίς τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σβιντέρσκι θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Δικέφαλος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει μία φλεγμονή στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και ο Κάρολ Σβιντέρσκι έχει ενοχλήσεις στον δεξί του ώμο μετά χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια της προπόνησης. Οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα , ο οποίος όμως θα έχει μαζί του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορά παιχνίδια, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μιχάι , Ίνγκασον , Βαρέλα , Κρέσπο , Λύρατζη , Ουαγκέ , Γιαννούλη , Μιχαηλίδη , Περέιρα , Εσίτι , Νινούα , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Πέλκα , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακά , Τζόλη , Κούτσια , Τσόλακ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις