Καλύφθηκαν και με το παραπάνω οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό Β.

Εφόσον έρθει στην Ελλάδα και υπογράψει στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βόσνιος μέσος, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει, θα έχουν καλυφθεί και με το παραπάνω οι αποχωρήσεις από την ομάδα των Γιαννιτσάνη, Ριζογιάννη, Κέρη και Παναγιώτου, αν και ο τελευταίος ποτέ ουσιαστικά δεν υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς έκανε μόλις μία προπόνηση και αποχώρησε από την ομάδα.
Επιθετικά ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά με τους Μπρούνο Μπαράνκο και Κώστα Γεωργκόπουλο, δύο παίκτες που αγωνίζονται ως σέντερ φορ, ενώ ο Βόσνιος που θα έρθει στην ομάδα αναμένεται να ισχυροποιήσει τη μεσαία γραμμή, καθώς υπολογίζεται να παίξει δίπλα στον Αγρόδημο στον άξονα.
Τα κενά που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας καλύφθηκαν, με την απόκτηση των Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Γιώργου Αγιώτη κι αν χρειάζεται κάπου ενίσχυση η ομάδα είναι στις πτέρυγες, προκειμένου να γίνει πιο δυνατή στα «φτερά».
Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο εξετάζουν την περίπτωση να αποκτηθεί ένας ικανός μεσοεπιθετικός και τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.
Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως ο Ολυμπιακός Βόλου διαλύεται, μετά τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτών και του προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Ωστόσο, οι κινήσεις που έγιναν από πλευράς διοίκησης δείχνουν πως ο Ολυμπιακός Βόλου δημιουργεί ομάδα με στόχο όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά στο τέλος να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.
Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ετοιμάζουν κι άλλες εκπλήξεις για τον κόσμο της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις