Δύσκολο έργο με ΠΑΟΚ ο Βόλος, αλλά μπορεί (pregame)

Δύσκολο έργο έχει σήμερα στις 18.30 (Novasports1) ο Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» να αντιμετωπίζουν στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βόλος έχει να επιδείξει μέχρι τώρα μία νίκη στην πρεμιέρα επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 0-2 και μία ήττα από τον Άρη στο Πανθεσσαλικό (0-1). Όλη την εβδομάδα ο Άνχελ Λόπεθ δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική και στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ, να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του «Δικεφάλου» και να παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα.
Σίγουρο ο ΠΑΟΚ φαντάζει ως το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, ο Βόλος από την πλευρά του θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις τη νίκη, καθώς η ομάδα διαθέτει παίκτες που «διψούν» για διάκριση και έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ο Ανχελ Λόπεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας 20 ποδοσφαιριστές, καθώς με εξαίρεση τον Νίνη που είναι ανέτοιμος δεν αντιμετωπίζει η ομάδα άλλα προβλήματα τραυματισμών. Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα και θα στηριχθεί πιθανότατα στους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς με τον Άρη.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τέκιο και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κολόμπο και Σάντσες. Στον άξονα θα παίξουν οι Ριένστρα και Τσοκάνης, ενώ την μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μπαριέντος, Περέα και Μαρτίνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κιάκος, Κρητικός, Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα και Γέντρισεκ.
Οι Θεσσαλονικείς, λίγες ημέρες πριν υποδεχθούν την Κράσνονταρ στην Τούμπα, «δοκιμάζονται» στο Βόλο με τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια σε αυτή την προσπάθεια να παίζουν το δικό τους ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δε θέλει να κάνει νέα γκέλα μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο, ώστε να μην χάσει επαφή με την κορυφή από νωρίς τη φετινή σεζόν.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Αμπέλ Φερέιρα «φρεσκάρει» την ομάδα του και, μάλιστα, συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο τους νεοαποκτηθέντες Τσόλακ και Ουαγκέ. Και οι δύο έχουν σοβαρές πιθανότητες να βρίσκονται στην ενδεκάδα
Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μιχάι, Κρέσπο και Μιχαηλίδη, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Ουαγκέ (δεξιά) και ο Περέιρα (αριστερά).
Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εσίτι και Ελ Καντουρί, με τον Τζόλη, Τσόλακ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να αποτελούν την τριπλέτα της επίθεσης.

«Σφυρίζει» ο Φωτιάς
Την σημερινή θα διευθύνει ο κ. Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας.
Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Άγγελος Ζήρδας (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Αλέξανδρος Τσακαλιδης από την Ένωση Χαλκιδικής.
Διαιτητής VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Διαιτητής AVAR: Χρυσούλα Κουρουμπύλια (Δ. Αττικής)
Παρατηρητής: Κωνσταντίνος Αίας Δάλλας (Ηπείρου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις