Πρώτα ο Παναιτωλικός, μετά τα «αστέρια» στον Ολυμπιακό

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ (20:30, Novasports 2).

Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης και ακολούθησε το 2-0 με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League.

Σήμερα αντιμετωπίζουν την ομάδα από το Αγρίνιο, που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «μεγάλους» της κατηγορίας και φυσικά αυτό θέλουν να το αποφύγουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νέα μάχη για την διεκδίκηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με μοναδική εξαίρεση τον Κώστα Φορτούνη που τραυματίστηκε και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Μπρούνο.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Εμβιλά, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Βαλμπουενά πιο μπροστά. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ραντζέλοβιτς και ο Μασούρας, ενώ ο Ελ Αραμπί θα παίξει ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Χολέμπας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καφού, Λοβέρα, Κάιπερς και Χασάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις